Olofströmskliniken

Är du barnsjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet från och framför allt stor vilja att arbeta inom BVC? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? 

Har du likaså stort intresse för barn och familjer och är flexibel, självgående och prestigelös? Då ser vi fram emot att välkomna dig till vår fina och uppskattade BVC-mottagning i Olofström. 

Vad erbjuds du?
I rollen som BVC-sköterska värdesätter vi att du kan arbeta självständigt med dina inskrivna barn, gällande alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BVC. Självklart kommer du ha stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema. Till oss kommer du till en BVC-mottagning med mycket gott renommé, som är uppskattad av både kollegor, föräldrar och barn.

Du kommer vara placerad på Olofströmskliniken i Olofström. Tjänsten innebär även arbete på Vårdcentralen, i samma lokaler. Hos oss kommer du få väldigt fina kollegor, stor omtanke om varandra och nära till skratt kännetecknar gänget med mycket kompetens och hjärta!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska med stor vilja att arbeta inom BVC. Du har tidigare erfarenhet från BVC med viktigast för oss är att du verkligen vill arbeta inom BVC.
 
Möjligen arbetar du idag som skolsköterska, barnsjuksköterska från neonatal eller liknande? Kunskap i systemet System Cross och PMO är önskvärd.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, positiv och inte rädd att ta egna initiativ och eget ansvar gällande ditt arbete, kunder och verksamheten. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt värdesätter vi en god samarbetsförmåga, där du arbetar för ditt team och mottagning.

Anställning och ansökan:
Tjänsterna är en tillsvidaretjänst. Vi applicerar provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök redan idag!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Christine Stridsberg, christine.stridsberg@primavard.se telnr: 076-8945009

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Olofström
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/178
Kontakt
  • Christine Stridsberg, 0768945009
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb