Valens Läkargrupp

Beskrivning

Vi letar efter dig som är allmänspecialist och som vill ansluta till vårt fantastiska team. Hos oss på Valens läkargrupp får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje. Vi ligger centralt beläget i Trelleborg. Till oss kommer du med buss eller tåg och för dig som kommer med bil finns gratis parkering. Vi som jobbar här är ett glatt gäng på ca 30 personer som tar hand om ca 8 500 listade patienter.

Hos oss är vardagen variationsrik och vi arbetar tillsammans som ett team kring våra patienter. Vi respekterar och stöttar varandra och vi vet att våra olikheter utvecklar oss - både i våra yrkesroller och som personer. Vår arbetsgrupp är trygg och stabil med ett tätt samarbete mellan de olika professionerna.  

 

Arbetsuppgifter

Ditt jobb kommer innebära att du tillsammans med de andra allmänspecialisterna och våra ST-läkare jobbar med mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. Vi jobbar med lagom stora patientgrupper och alla läkare är i team med en sjuksköterska kring sina patienter. Kontinuitet, stabilitet och gemenskap är någonting vi värdesätter på Valens läkargrupp. Med en bra grund finns det tid i schemat och stora möjligheter att påverka.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv person med ett intresse för vårt uppdrag. Du uppskattar teamkänsla och vet att vi behöver varandra för att tillsammans bygga en helhet. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara specialist i allmänmedicin och du bör ha förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. 

Det är viktigt för mig att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och dina kollegor och att du värnar om att hålla hög kvalitet i ditt arbete - alltid med ett helhetstänk och med patienten i fokus.

 

Vad erbjuder vi dig?

En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och lära sig av erfarna kollegor. En konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor. Möjlighet att arbeta med en bred patientbas och varierande fall. En välorganiserad och modern arbetsplats med stödjande kollegor. Inflytande i schema och arbetstider. Schemalagda läkarmöten varje vecka. Ostörd administrativ tid. Receptförnyelser och telefonkontakter på bokad tid i schemat. 

Dessutom erbjuder vi även följande: Kollektivavtal, närvarande chef, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, frukost varje dag och en mycket trygg och härlig arbetsgrupp. 

För att komma till annonsen vänligen klicka här: https://primavard.varbi.com/se/what:job/jobID:705822/

Villkor

För att vara aktuell för den här tjänsten ska du vara utbildad allmänspecialist. Det är meriterande om du har arbetat på vårdcentral tidigare, men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning.

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Enl avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/98
Kontakt
  • Jennifer Wall, 0721720523
Publicerat 2024-03-07
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb