Prima Vård Sverige AB, Vårdcentralen Aroma

Vill du vara med och utveckla primärvården på Vårdcentralen Aroma i Vetlanda? Bli en kollega med oss!

Vi är ett trivsamt och öppet professionellt team där vi tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Vårdcentralen Aromas mål är att främja en god arbetsmiljö och värna om ett gott bemötande och tillhandahålla vård med hög kompetens.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och primärvård. Du kommer att ingå i ett trivsamt och professionellt team där ni tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Ditt arbete kommer att följa en strukturerad vardag där du har tidsbokade besök, mottagning och behandling av dina vårdtagare.

Du ansvarar för att ge dina patienter den bästa vård och bemötande tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ha ett varierat arbete där du har möjligheter att vara ansvarig för ett SÄBO och/eller barnhälsovården. Vi erbjuder även våra patienter hembesök av sin patientansvariga läkare.  Du har möjlighet att påverka dina arbetstider och din vardag. 

Vårdcentralen Aroma är belägen i Vetlanda i trivsamma lokaler. Vi har ca 10000 listade patienter och är en välfungerande vårdcentral med olika specialistområden såsom t ex , diabetes, astma/KOL, hjärtsvikt/hypertoni och distriktssköterskemottagning. Vi har fysioterapeuter, arbetsterapeuter och psykosocialt team som jobbar med primärinstans och ett gott samarbete med övriga professioner. 

Har du några frågor om oss och vår organisation, tveka inte att höra av dig. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anna Eriksson

Tillförordnad verksamhetschef

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vetlanda
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/8
Kontakt
  • Tina S Karlsson, 073-7085101
  • Christina Uppenberg, 0703188311
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-30
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb