Olofströmskliniken

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår fina mottagning Olofströmskliniken. Tycker du om att arbeta brett med administrativa ärenden och brinner för att ge kvalitativ service? Då ser vi verkligen fram emot att lära känna dig!

Vad erbjuds du?

Hos får du en bred tjänst, med viktiga arbetsuppgifter såsom skriva journaler, intyg, scanning, receptions- och kassaarbete, telefonservice, posthantering samt vara övrig personal behjälplig i administrativa ärenden. Även vara vår ansvarig för det nya journalsystem, Cosmic. Vi hoppas att du uppskattar charmen med att arbeta på vår mottagning, med mycket kompetens och hjärta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY) alternativt läkarsekreterare utbildningen. Vidare bör du ha god vana och goda kunskaper av Office-paketet. Kunskap i journalsystemet System Cross och gärna i vårt kommande Cosmic. Tidigare arbete inom primärvård är meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en hög social kompetens och att du brinner för att ge patienterna en utmärkt service och bemötande. Vår arbetsplats har patienten i fokus och strävar efter att ge bästa möjliga vård. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet – empatisk, engagerad och kompetent.

Anställning och ansökan:

Tjänsterna är en tillsvidaretjänst. Vi applicerar provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök redan idag!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Christine Stridsberg christine.stridsberg@primavard.se, 076-895009

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen all kontakt med rekryterings- och bemanningsbolag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromölla
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/204
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb