Läkarhuset Huskvarna

Läkarhuset är en väletablerad verksamhet som sedan 12 år bedriver primärvård enligt vårdavtal med Region Jönköpings län. Vi har tre enheter Läkarhuset Öster samt filial Huskvarna samt Väster och tillsammans har vi drygt 16.000 listade patienter.

Läs mer om oss: Läkarhuset Öster - https://vardcentraler.primavard.se/jonkoping/

Vill du vara med och utveckla primärvården? Bli en kollega med oss!

Vi är ett trivsamt och öppet professionellt team där vi tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Vårt mål är att främja en god arbetsmiljö och värna om ett gott bemötande och tillhandahålla vård med hög kompetens.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och primärvård. Du kommer att ingå i ett trivsamt och professionellt team där ni tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du kommer ha en vardag där du har tidsbokade besök och mottagning.

Du ansvarar för att ge dina patienter den bästa vård och bemötande tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ha ett varierat arbete där du har möjlighet att vara ansvarig för ett SÄBO och/eller barnhälsovården. Läkarmöten sker gemensamt med läkare från Läkarhuset Öster och Väster. På Läkarhuset Huskvarna har vi ca 3400 listade invånare och är en mindre enhet med hög flexibilitet och en variationsrik vardag. Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/195
Kontakt
  • Noomi Brohede Lagerström, 0791429729
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb