Kattens Läkargrupp

Varmt välkommen till oss på Kattens Läkargrupp! Vi är den lilla kliniken med det stora hjärtat. Hos oss kommer du till en engagerad personalgrupp på ca 30 medarbetare, som tillsammans bidrar till en trivsam och familjär arbetsplats.

Vi söker nu en sjuksköterska med diabeteskompetens. Vill du bli en del av vårt härliga team? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vad erbjuder vi?

  • Vi är en väl fungerande vårdcentral med fasta läkare och olika specialistmottagningar.
  • Hos oss erbjuder vi goda villkor.
  • Vi är belägen i trevliga lokaler centralt i Trelleborg.
  • Verksamheten har ca 8500 listade patienter.

Verksamheten innefattar bl a läkarmottagning, sjuksköterske-/distriktssköterskemottagning, kurator och KBT-terapeut samt fysioterapi på vårt egna hälsocenter. Sjuksköterskor/distriktssköterskor ansvarar för specialistmottagningar inom astma/KOL, diabetes och äldremottagning.

Vi tycker det är viktigt att arbeta hälsofrämjande och tar emot patienter i olika åldrar. Vi känner ett stort ansvar för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. 

Vi är stolta över vårt arbete och bland annat det goda resultatet på området patientnöjdhet, vilket framkommit flera gånger i nationella mätningar.

Vi är ett gäng som har nära till skratt och uppskattar att ha kul på jobbet, vi är ett sammansvetsat team! 

Tillsammans skapar vi en högkvalitativ modern vård som formas av ett personligt engagemang och god service. Värdeorden empatisk - engagerad - kompetent genomsyrar vårt förhållningssätt både till varandra och våra patienter. 

Läs mer om oss på verksamheten på Kattens Läkargrupp | Prima Vård (primavard.se)

Arbetsuppgifter
Tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare kommer du få stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. 

Som diabetessköterska arbetar du självständigt med omhändertagande och utveckling av vår diabetesmottagning i nära samarbete med övriga i teamet. 

Vem söker vi?

  • Vi söker dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska med krav på vidareutbildning inom diabetes.
  • Du vill bidra till en stabil sjuksköterskemottagning med god kvalitet.
  • Du vill, liksom vi, arbeta för patienternas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete.
  • Du har ett gott bemötande, vill utvecklas inom verksamheten och ser möjligheter. 
  • Du är flexibel, engagerad och har god samarbetsförmåga.

 Anställning och ansökan:

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden, så ansök gärna redan idag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Nyfiken på att höra mer om oss och uppleva vår goa atmosfär? Hör då av dig till mig Stephanie Rasmusson som är verksamhetschef så bokar vi in en fika på vårdcentralen. Du når mig på mail stephanie.rasmusson@primavard.se .

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75
Ort Trelleborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/200
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb