Vårdcentralen Mälarlunden

Vårdcentralen Mälarlunden söker dig som vill arbeta i vårt team för psykisk hälsa. Vi finns centralt i Strängnäs med närhet till både tåg- och lokaltrafik. Vi är en stabilt växande vårdcentral och har idag ca 7500 listade patienter, med uppdrag av Region Sörmland och Hälsoval. 

På vårdcentralen arbetar idag 22 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi ser fördelarna med att arbeta i team och utvecklar kontinuerligt vårt arbetssätt och rutiner på vårdcentralen. Vi  erbjuder dig en arbetsmiljö med tydliga arbetsuppgifter och ansvarsområden, kompetenta och drivande kollegor. Då vi är en mindre verksamhet med hög grad av decentraliserad styrning finns mycket goda förutsättningar att vara med och påverka sin egen vardag.

I primärvårdens uppdrag ingår att behandla lätta till medelsvåra depressions- och ångesttillstånd, krisreaktioner samt stressrelaterad ohälsa hos patienter från 18 år och uppåt. Som psykolog/psykoterapeut arbetar du huvudsakligen med bedömning och behandling av patienter med psykisk ohälsa, du ger även konsultation till sjuksköterskor och läkare vid behov.  

För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara flexibel och serviceinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt likväl i team. 

För att söka tjänsten behöver du ha något av följande utbildningar: leg. psykolog eller leg. psykoterapeut. 

Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande men inget krav.                                          God förmåga att samarbeta med vårdcentralens övriga yrkeskategorier efterfrågas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar samt arbetar strukturerat med god planeringsförmåga.

Låter detta intressant, tveka inte att höra av dig så bokar vi en intervju. Tveka inte heller att höra av dig vid frågor och funderingar.

Kontakta Ellinor Jakobsson, verksamhetschef, 0708-536444, ellinor.jakobsson@primavard.nuAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Strängnäs
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/132
Kontakt
  • Ellinor Jakobsson, 0708536444
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb