559176-9723

Vi söker dig som trivs med att arbeta med våra äldre i hemmet.

Som hemsjukvårdsläkare arbetar du med patienter inskrivna i hemsjukvården. Du ingår i ett mindre team med sjuksköterskor och undersköterskor som tillsammans arbetar för patienten. Samarbetet mellan  hemsjukvården och kommunens omsorgspersonal är mycket gott och präglas av förtroende och respekt för varandras förutsättningar och uppdrag. Tillsammans utvecklar vi även arbetssätt som gynnar patienten.

Som hemsjukvårdsläkare på vårdcentralen är ditt arbete varierat. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och primärvården. Du kommer ingå i ett trivsamt, öppet och professionellt team där vi tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Ditt arbete kommer följa en strukturerad vardag där du har bokade hembesök, rond med sjuksköterskor/undersköterskor och administration. Du ansvarar för att ge dina patienter den bästa vård och bemötande tillsammans med dina kollegor.

Det är ett stort plus om du har tidigare arbetserfarenhet från primärvården och hemsjukvård, men inget krav. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift.

Om dig
Du är legitimerad läkare och har fördelaktigt specialistutbildning i området allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Du har ett intresse av och kunskap om hemsjukvård samt det uppdrag som åligger vårdcentralen.

Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet.  Vi ser även att du lever upp till Prima vårds värdeord Empati, Engagemang och Kompetens.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-80
Ort Johanneshov
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/186
Kontakt
  • Pamela Diaz , 0704845718
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-27

Tillbaka till lediga jobb