Vårdcentralen Töcksfors

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där patientsäkerheten är hög och kollegorna är engagerade? Vi söker nu en Specialist i allmän medicin som vill vara med och fortsätta driva arbetet på mottagningen framåt.  Hos oss arbetar vi tillsammans som ett team oavsett kompetens och alla medarbetare är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till en härlig arbetsglädje!

Beskrivning

Specialist i allmän medicin. Vi letar efter dig som är allmänläkare och som vill ansluta till vårt fantastiska team. Hos oss på Vårdcentralen Töcksfors får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje, kontinuitet, stabilitet och gemenskap.

Vi som arbetar här är ett glatt gäng på som tar hand om cirka 4500 listade patienter. Hos oss är vardagen variationsrik och vår arbetsgrupp är trygg och stabil, vi respekterar och stöttar varandra. 

Arbetsuppgifter

Arbetet som allmänläkare på vår mottagning innebär utredning och behandling av patienter. Vi arbetar systematiskt och strukturerat med strävan om att alltid erbjuda våra patienter den bästa vården. Besöken kan vara planerade såväl som akuta. Receptförnyelser och telefonkontakter sker på bokad tid i schemat. I rollen kan även handledning av ST-läkarstudenter komma att ingå - en viktig del av vårt uppdrag är att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi samarbetar mellan de olika professionerna, vi arbetar tillsammans som ett team kring våra patienter. Du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Erfarenhet och/eller intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande.

Din profil

Du är en positiv person med ett intresse för verksamhetens uppdrag, du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med både patienten och mottagningen i fokus. Du är lyhörd  och ditt bemötande är professionellt och ödmjukt. Du är stabil, flexibel samt har lätt för att samarbeta. Du värnar om att hålla hög kvalitet i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga för att skapa goda relationer med både patienter och dina kollegor. 

Vad erbjuder vi dig?

En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och lära sig av erfarna kollegor. En konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor. Möjlighet att arbeta med en bred patientbas och varierande fall. En välorganiserad arbetsplats med stödjande kollegor.  Kollektivavtal, närvarande chef, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, förmiddagsfika varje dag.  Vi har en god samverkan inom mottagningen och mottagningen Jösse Vårdcentral i Arvika.

Vårdcentralen i Töcksfors hittar du i det geografiska området västra Värmland, med närhet till fina naturupplevelser. Se gärna film om Årjängs kommun (se titel och länk nedan) eller besök hemsidan www.visitarjang.se;

Nära till allt som betyder något - YouTube

https://www.youtube.com/playlist?list=PLOWZPrBI4Fgqq_eZ9NbnxY9l3l7nKTuLy

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Josefin Andersson 070-2461499 josefin.andersson@primavard.nu

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort 67241 Töcksfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/175
Kontakt
  • Josefin Andersson, 0702461499
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-08-01
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb