Vårdcentralen Aroma

Välkommen till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Vad erbjuds du?
Du får möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i en trivsam och nyrenoverad miljö. Du har goda möjligheter att anpassa dina arbetstider och ditt arbete. Vårdcentralen Aroma präglas av prestigelöst samarbete mellan olika professioner och korta beslutsvägar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska i psykiatri med KBT utbildning alternativt annan högskoleutbildning med KBT. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet, kvalitet samt gillar förändrings- och förbättringsarbete i team.
Du är en positiv, självgående, ansvarstagande och prestigelös person. Tycker om att samarbeta och är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov och ha ett helhetstänk. 
Goda kunskaper i systemet Cosmiq, 1177, Tele-Q och Stöd behandling är meriterande.

Hos oss arbetar du i team med läkare, sjuksköterska, rehabkoordinator, arbetsterapeut och sjukgymnast med flera. Arbetet innefattar, bedömning, behandling så väl enskilt som grupp. I primärvården möter vi patienter med stress, depression, ångest och sömnsvårigheter mm. Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Anställning och ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Vi applicerar provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök redan idag!

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Tiina S. Karlsson, tina.s.karlsson@primavard.nu, 010-2432702 eller 073-7085101.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vetlanda
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/173
Kontakt
  • Tina Saarelainen Karlsson, 073-7085101
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb