Tyresö Rehab

Vi söker nu ytterligare en legitimerad arbetsterapeut till vårt härliga gäng på Tyresö Rehab. Vi söker dig som vill jobba i primärvården och vara med och bidra till arbetsglädje hos oss.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss fyller du en viktig funktion i arbetet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Dina arbetsuppgifter består av hembesök, enskilt och i team, samt mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan anpassas efter intresse (t ex arbete med handpatienter, patienter som har behov av att förbättra sin aktivitetsstruktur och balans i vardagen samt aktivitetsförmågebedömningar). Vi arbetar tvärprofessionellt inom enheten och har även en samverkan med Tyresö Husläkarmottagning samt andra vårdgivare och aktörer i närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från primärvårdsrehabilitering och som brinner för att hjälpa patienter att klara sin vardag så självständigt som möjligt. Du har en helhetssyn och är lyhörd för vad som är viktigt för varje enskild patient. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som kollegor är en självklarhet för dig.

Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. Det finns möjligheter att fördjupa sig i något eller några intresseområden.

Du känner igen dig i företagets värdeord; Empatisk, Engagerad och Kompetent. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är bra på att prioritera och organisera ditt arbete och snabbt ställa om till nya förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är positivt om du har vana att arbeta i Take Care.

Vi erbjuder dig

 • En familjär arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar
 • En gedigen introduktion och fadderskap av arbetsterapeutkollega.
 • Egen laptop för att effektivisera och underlätta administration vid hembesök
 • Gemensamt kontor med teamkollegor
 • Flexibel arbetstid
 • Frihet att lägga sitt egna patientschema
 • Årlig reviderad kompetensplan för din professionella kompetensutveckling
 • Deltagande i enhetens internutbildningar
 • Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
 • Friskvårdsbidrag
 • Tillgång till träning i våra lokaler

Varmt välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enl. överenskommelse.
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/206
Kontakt
 • Katarina Öden, 0700011824
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb