Jösse Vårdcentral

Varmt välkommen till oss på! Vi är den lilla kliniken med det stora hjärtat. Hos oss kommer du till en engagerad personalgrupp, som tillsammans bidrar till en trivsam och familjär arbetsplats.

Vill du bli en del av vårt härliga team? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vad erbjuds du?
I rollen som sjuksköterska arbetar du med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid mottagningen. Vi använder oss utav journalsystemet cambio cosmic och vi ser gärna att du kan hantera detta system. 

Hos oss kommer du få väldigt fina kollegor, stor omtanke om varandra och nära till skratt kännetecknar gänget. Våra yrkesprofessioner är distriktsläkare, fysioterapeut, psykolog, distriktssjuksköterskor, undersköterskor, rehabiliteringskoordinator och administratör. Alla med samma ambition - Att vara vårdcentralen med stort hjärta!

Vem söker vi?
Vi söker en kompetent och positiv sjuksköterska och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård sedan tidigare. Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Anställning och ansökan
Vi söker nu en timanställd sjuksköterska som kan hjälpa oss i sommar och under vakanser resten av året. Vi ser framemot din ansökan! 

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Josefin Björck, josefin.bjorck@primavard.se alt. 0570-47558

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad vid behov
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/176
Kontakt
  • Josefin Björck, 0570-47558
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb